Hodnocení obchodu

4,8 12 hodnocení
5
10x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VB Avatar autora Vasyl Bernyk | 28.4.2022
BK Avatar autora Barbora Kubíková | 26.4.2022
MV Avatar autora Mariia Vasyliuk | 26.4.2022
LP Avatar autora Lenka Pytelová | 15.4.2022
DB Avatar autora David Bauer | 6.4.2022
+ Rychlost + Kvalita
PM Avatar autora Petr Mikulčík | 18.3.2022
Doporučuji
P Avatar autora Pavlína | 7.2.2022
Avatar autora | 27.11.2021
+ Velmi rychlé doručení.
+ Láhev, hrnek a termosku do práce jedině tady.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, děkujeme velmi pěkně za pozitivní recenzi. S pozdravem tým MyBottle.
Avatar autora | 25.11.2021
+ Velký výběr sortimentu.
+ Osobní komunikace v případě problému.
- Chtěl jsem si objednat 5 ks, ale měli na skladě jen 3 ks. Systém mě na to neupozornil a i tak mě pustil dál na objednávku. Proč nemáte reálný sklad?
- Úplně se mi nelíbí, že mi ten balík kojeneckých potřeb, držela Zásilkovna víc jak týden někde na depu.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, děkujeme za recenzi. U některých produktů, které máme i na externím skladu, máme možnost nákupu i do minusu, protože zboží umíme obratem doskladnit. Co se týče zásilkovny, mrzí nás to, bohužel na toto už nemáme žádný vliv. S pozdravem tým MyBottle
Avatar autora | 16.11.2021
+ široká nabídka
+ dobré ceny
- zboží je nutno vracet na Slovensko, takže se to prodraží

Jedná se o slovenský obchod, což by vůbec ničemu nevadilo, kdyby bylo možné zboží zaslat zpět (vrácení, reklamace) na adresu v ČR, jak to obvykle slovenské obchody mívají. V obchodních podmínkách nebyla v době nákupu adresa pro vrácení zboží uvedena (bylo uvedeno pouze sídlo firmy). Takže v případě vrácení zboží za 500Kč se mi vyplatilo si zboží ponechat než platit poštovné, které by bylo ve výši téměř třetiny zboží. Je to jediné mínus, nebýt jej, byla bych s obchodem spokojená, takto však bohužel nemohu udělit pozitivní hodnocení. Uznávám, že se mi při dotazu na vrácení zboží snažili v obchodě vyjít vstříc - dostala jsem možnost dopravy zdarma při příštím nákupu. Pokud člověk ale lahve nekupuje běžně, tak takovou nabídku nejspíš stejně nevyužije.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu aj konštruktívnu kritiku. Posnažíme sa vyriešiť do budúcna adresu aj v Českej republike, aby sme predišli predraženému poštovnému. Ponuka dopravy zdarma pre Vašu ďalšiu objednávku platí v tomto prípade časovo neobmedzene. Budeme radi ak využijete naše služby aj nabudúce. S úctou, tím MyBottle.
Avatar autora | 2.11.2021
+ rychlé jednání, nápomocný také slovenský e-shop s vyhledáváním

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, děkujeme velmi pěkně za pozitivní recenzi. S pozdravem tým MyBottle.
Avatar autora | 16.10.2021
+ Rychlé doručení
+ Krásné produkty
- Málo informací k některým produktům

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2022
Dobrý den, děkujeme velmi pěkně za pozitivní recenzi. Na zlepšení popisů k produktům neustále pracujeme. S pozdravem tým MyBottle.
12 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení